Selecteer een pagina

Hi, ik ben Britt! 

Een aantal jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, omdat ik het idee van zelf mooie foto’s kunnen maken niet meer kon loslaten. In die tijd vooral op automatische stand in de rondte geklikt.

In de jaren daarna was ik op zoek naar waar mijn passie eigenlijk lag. Iedereen leek het gevonden te hebben, behalve ik. Maar vooral de vraag wat is een passie dan? Wanneer? Ik vond echt 100 dingen leuk, maar een passie? No clue! Langzaamaan groeide het idee dat ik iets voor mezelf wilde beginnen, ergens vol voor gaan, met mijn creativiteit aan de slag. En toen ik het eenmaal losliet, kwam het eigenlijk als vanzelf. Het lag al die tijd gewoon voor m’n neus. Ik heb mijn camera weer opgepakt en het werd een wildfire! 

My Mission

Mijn hele leven ben ik al een enorm gevoelsmens en ga dus echt aan of echt uit. Mijn missie is dan ook om de goeie vibes te creëren waarin we samen de mooiste beelden maken. Vibes waarin je helemaal jezelf kunt zijn, want dan ontstaat er magie! 

“Ik heb mijn camera gepakt en het werd

wildfire!”

Naast mijn passie voor fotografie, kun je mij ook heel blij maken met een goede cappuccino met havermelk (al voordat het hip was), met een lekker Spotify lijstje op de achtergrond. Je kunt me al-tijd wakker maken voor een trip naar de Carribean. Ik heb een diepgewortelde liefde ontwikkeld voor de eilanden.

Misschien one of the few, maar ik hou van verrassingen! Ik ben een tikkeltje spiri, geloof in manifesteren en dat alles wat er gebeurt zo moet zijn. Mijn vrienden omschrijven mij als lief, creatief en zorgzaam. Van nature ben ik een pleaser, maar ben meer naar mezelf gaan luisteren. Tegenwoordig zorg ik ervoor dat mijn cup vol is, zodat ik veel beter kan géven.

Fun fact: Ik ben opgegroeid in een horecafamilie. Opa was meester-kok! Ik had dus een heel restaurant, incluis keuken waar wij konden spelen!
Fun fact: Ik spaar kurken! Voornamelijk champagne, ik schrijf er de datum en gelegenheid op.
Fun fact: Ik ben gek op zelf-hulp boeken, lees ze alleen nooit…

A little more about me..

Cappuccino met havermelk

Roses Musk van Montales

Gin-tonic óf Jameson Ginger Ale (Dikke tip!)

Ik HOU van de lente!

Maak mij wakker voor..

01
Een trip naar de Carribean

02
Een weekendje motorrijden

03
Verrassingen – love it!

Let’s make magic!  

Door mijn oog voor detail en vooral door mijn sensitiviteit voel ik precies aan hoe ik je het best kan vastleggen om jouw verhaal te vertellen, precies zoals je bent. Maar los daarvan, hou ik er vooral van om lol te maken! Want soms is het leven al zo serieus en moet je gewoon alles losgooien (haren & heupen)!

 

Boek een shoot!

Contact

Britt Jorna

(06) 21 50 27 32

kvk: 82546134
btw: NL003697444B91