Selecteer een pagina

Boek een shoot & koester herinneringen voor het leven

Een foto zegt niet alleen meer dan duizend woorden, maar legt ook vast wat niet in woorden is uit te drukken. De moederliefde voor een baby’tje in de buik of een gezin zoals alleen zij die connectie voelen, dát wil ik vastleggen. Precies zoals het op dat moment is. Puur, stijlvol en pakkend.

Het liefste werk ik in een omgeving die bij jou past en waar jij je op je gemak voelt. Ik hou van een ongedwongen setting waar we lol kunnen maken! En je kunt dus verwachten dat ik je even je haren en je heupen laat losgooien!

Voel jij een match? Get in touch!

Pakket 1

+/- 1 uur fotografie
20 foto’s in HR
eigen online galerij
1-5 personen

€ 169

Pakket 2

+/- 1,5  uur fotografie
35 foto’s in HR
eigen online galerij & print (20×30)
1-5 personen

€ 210

Pakket 3

+/- 2  uur fotografie
50 foto’s in HR
eigen online galerij & mini album
1-5 personen

€ 295

De genoemde prijzen zijn het totaalbedrag voor de shoot, exclusief reiskosten van €0,25 per gereden kilometer buiten een straal van 20 km vanaf Rijswijk.

What brings you here?

Maternity & Newborn

Family & Kids

Lovestories

Portraits & Brands

Some kind words..

Kimberly & Jelmer

WAUW!! Doen, echt doen. Je voelt je compleet op je gemak, wat bij een shoot toch een must is. Ze heeft hele goede ideeën en gaat helemaal op in het moment en de omgeving. Dat resulteert in prachtige foto’s. Britt is lief, betrokken en ongelofelijk creatief. Weet wat ze wilt en zegt wat ze denkt. Alles voor het resultaat, zonder een bepaalde druk op te leggen.

Sabine, Onno & baby Pippa

Zo blij met de dierbare foto’s van onze kleine meid <3. Ik zou Britt zeker als fotograaf aanbevelen. Ze heeft ons nieuwe gezinnetje prachtig vastgelegd. Britt is heel makkelijk in de omgang. Je voelt je snel bij haar op je gemak. Ze is creatief en heeft zelf hele leuke ideeën. Ze heeft ook oog voor detail. Ze heeft echt een passie voor het vak, dat merk je! Ze is super enthousiast!

Get in touch!

Wil je graag een shoot boeken of vrijblijvend wat meer info? Stuur gerust een berichtje! Ik kom zo snel als ik kan bij je terug.

Contact

Britt Jorna

(06) 21 50 27 32

kvk: 82546134
btw: NL003697444B91